Den vuxna hunden i familjen (kommer snart)

Skapa meningsfullhet i vardagen

Förstå hundens behov och bidra till hundens fysiska och psykiska hälsa

Denna kurs är fjärde blocket i kursserien "Hund i familjen" som gemensamt bildar enhelhet kring människans liv tillsammans med hund.

"Den vuxna hunden i familjen"fokuserar på att skapa meningsfullhet i vardagen genom att identifiera hundens roll i er familj. Här går vi på djupet i hundens behov och arbetar fram konkreta verktyg för att bidra till hundens fysiska och psykiska hälsa. Kursblocket är pedagogiskt utformat i olika sektioner med kunskapsmaterial som är anpassat till familjemedlemmarnas olika ålder: barn i förskoleålder (1-5år), barn i skolålder (6-12år), ungdomar och vuxna.

1. Medfödda beteenden

2. Berikning

3. Balans i vardagen

4. Fysik och motion

5. Hälsa

6. Samhörighet

7. Respekt

8. Tillit

9. Livskvalité

10. En hund till?

Livet med hund underlättas genom handledning och stöd. Genom kurskonceptet "Hund i familjen" erbjuds kursdeltagarna att involvera hela familjen i resan att skapa ett tryggt, förstående och harmoniskt klimat i samspelet med hunden. Kurserna innehåller teoretiskt material varvat med föreläsningar, praktiska övningar, inlärningsuppgifter och evidensbaserad metodik för att skapa sunda relationer mellan människa och hund.Förutom relationsutveckling finns även guider för inköp av utrustning, hälsa- och sjukvård, friskvård, lekövningar, samarbete i vardagen och väldigt mycket mer.

JoLo Holistic är REKO. REKO är en del av förhållningssättet mellan människan och hunden som individ. REKO väljer att helt ta avstånd från fysisk och psykisk bestraffning och arbetar enbart med mjuka och evidensbaserade metoder som kan tillämpas vid samarbete i vardagen, relationsutveckling, inlärning av moment såväl som vid beteendeutveckling.

du lär dig

Skapa meningsfullhet i vardagen genom att identifiera hundens roll i er familj.

för vem

Hundägare

kursstid

du behöver

Pris

399 SEK

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Insikter för ett mer hållbart liv

Följ vårt nyhetsbrev med uppdateringar om nya kurser, exklusiva erbjudanden och kampanjer samt inspiration direkt i din inkorg.

Tusen tack!
En bekräftelse syns snart i din inkorg
Oops! Något ser inte helt rätt ut, var vänlig pröva igen.
©MinaWebbkurser.se 2023. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ By People