Födandets dynamik (kommer snart)

Vad är nycklarna till födandets fysiologi och kraft, och vilka goda förutsättningar krävs?

Maximera chansen till en trygg förlossning

Är du en av dem som hoppas på att få föda ditt barn ostört utan medicinska ingrepp? Eller är du en av dem som hoppades?

Ganska många gravida längtar efter att få föda barn av egen kraft – men det är inte lika många som faktiskt får uppleva en fysiologisk födsel.

Dynamik betyder läran om kroppars rörelse, kraftlära eller inneboende kraft. I den här webbkursen går vi igenom födandets fysiologi och berättar hur du kan aktivera och skydda kroppens egen kunskap om att föda barn.

Oavsett om du väljer att föda ditt barn hemma, på sjukhus, med hjälp av kejsarsnitt så är kunskap om födandets dynamik värdefull att ha med sig. Varför? Jo, för att om du ska kunna göra ett på riktigt informerat val så behöver du ha kunskap om vad som är med och påverkar födandet.

Vi går igenom hur du kan få en stärkande födsel oavsett förlossningssätt. 

du lär dig

Hur en kvinnas kropp fungerar under en förlossning. Födandets fysiologi. Att förstå förlossningen som en helhet där kropp, tankar och känslor samspelar.

för vem

För blivande föräldrar, doulor, barnmorskor och annan yrkesverksam vårdpersonal.

kursstid

4 timmar

du behöver

Pris

599 kr

Märta Cullhed Engblom

Märta Cullhed Engblom är barnmorska och skribent som har arbetat med förlossningar och eftervård i över 10 år. Idag håller hon kurser, föreläser och är författare till boken "Föda barn med stöd: maximera din chans till en trygg förlossning". Tillsammans med Eva Grape Ersson utbildar de doulor och håller profylaxkurser.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Insikter för ett mer hållbart liv

Följ vårt nyhetsbrev med uppdateringar om nya kurser, exklusiva erbjudanden och kampanjer samt inspiration direkt i din inkorg.

Tusen tack!
En bekräftelse syns snart i din inkorg
Oops! Något ser inte helt rätt ut, var vänlig pröva igen.
©MinaWebbkurser.se 2020. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ By People