Grundkurs i Biohacking (kommer snart)

En grundkurs i biohacking för att optimera ditt liv.

Stötta din mänskliga biologi och skapa förutsättningar för att öka din livskvalitet.

Vi ska ta med dig på ett lärande äventyr där du får en djupare förståelse för hur du kan stötta din mänskliga biologi och genom det skapa förutsättningar för att öka din livskvalitet, hålla dig frisk och nå tillstånd av mer fokus, mindre stress, mer avslappning och mer energi. 

Kursen bygger på den senaste forskningen inom självoptimering och biohacking, ett övergripande hälsosystem som erbjuder en lösning på alla områden med fokus på att mäta förändring och skapa skillnad på riktigt. 

du lär dig

Du lär dig optimera alla delar av ditt liv - sömn, träning, kost, arbete, återhämtning och mindset.

för vem

Kursen riktas till dig som är intresserad utav hälsa och den senaste forskningen och till dig som är nyfiken och önskar en varaktig livsstils förändring.

kursstid

6 veckor

du behöver

Pris

Sara Johansson

Under hela mitt liv har Sara intresserat sig för att observera sina tankar och beteendemönster. Hon har under perioder utmanas av psykisk ohälsa, utbrändhet och ångest vilket tagit henne in i kaninhålet av biohacking och självoptimering. Att förstå sin mänskliga biologi och genom det påverka sin inre värld har blir något som är väl integrerat i hennes vardag och en livsstil som hon älskar. Sara började komma i kontakt med andning redan i tonåren när hon tränade kampsport. År 2012 kom hon i kontakt med transformativ andning som hade en enorm inverkan på hennes personliga utveckling, närvaro och hur hon tolkade sin inre verklighet. Under 2018 kom hon i kontakt med Wim Hof-metoden och började gå djupare in i den praktiken såväl som köldexponering. Andningsresan fortsatte och 2020 utbildade hon sig till andningscoach i Nederländerna genom Kasper Van der Meulen, en av världen främsta profiler inom andning kopplat till nervsystemet. Idag är Sara utbildad andningscoach och gruppfacilitator med fokus på hur vi kan optimera vår hälsa och hur vi kan få tillgång till vårt inre laboratorium och nervsystem. Sara vill hjälpa och bidra till att skapa livsstilsförändringar som har en positiv påverkan på både din inre och yttre värld.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Insikter för ett mer hållbart liv

Följ vårt nyhetsbrev med uppdateringar om nya kurser, exklusiva erbjudanden och kampanjer samt inspiration direkt i din inkorg.

Tusen tack!
En bekräftelse syns snart i din inkorg
Oops! Något ser inte helt rätt ut, var vänlig pröva igen.
©MinaWebbkurser.se 2023. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ By People