Unghund i familjen (kommer snart)

Våga lära känna din hund pånytt

Behåll er trygga relation genom unghundens svajande hormoner och bristande impulskontroll

Denna kurs är tredje blocket i kursserien "Hund i familjen" som gemensamt bildar enhelhet kring människans liv tillsammans med hund.

"Unghund i familjen" handlar om att våga lära känna sin hund pånytt. Unghunden är en kropp i obalans med svajande hormoner och bristande impulskontroll, det kan vara svårt att veta hur man som hundägare kan hjälpa sin hund genom denna stundvis svåra period utan att förstöra den trygga relationen som är etablerad. Kursblocket är pedagogiskt utformat i olika sektioner med kunskapsmaterial som är anpassat till familjemedlemmarnas olika ålder: barn i förskoleålder (1-5år), barn i skolålder (6-12år), ungdomar och vuxna.

1. Den hormonella förändringen

2. Din roll som hundägare

3. Spökåldern

4. Hundmöten

5. Kroppshantering

6. Beteendeförändring (flyktbeteenden, rädslor, aggression)

7. Att bibehålla följsamhet och kontakt

8. Kroppsmedvetenhet och fysisk aktivitet

9. Vem är din unghund?

10. Mat och kosttillskott

Livet med hund underlättas genom handledning och stöd. Genom kurskonceptet "Hund i familjen" erbjuds kursdeltagarna att involvera hela familjen i resan att skapa ett tryggt, förstående och harmoniskt klimat i samspelet med hunden. Kurserna innehåller teoretiskt material varvat med föreläsningar, praktiska övningar, inlärningsuppgifter och evidensbaserad metodik för att skapa sunda relationer mellan människa och hund.Förutom relationsutveckling finns även guider för inköp av utrustning, hälsa- och sjukvård, friskvård, lekövningar, samarbete i vardagen och väldigt mycket mer.

JoLo Holistic är REKO. REKO är en del av förhållningssättet mellan människan och hunden som individ. REKO väljer att helt ta avstånd från fysisk och psykisk bestraffning och arbetar enbart med mjuka och evidensbaserade metoder som kan tillämpas vid samarbete i vardagen, relationsutveckling, inlärning av moment såväl som vid beteendeutveckling.

du lär dig

Behåll er trygga relation genom unghundens svajande hormoner och bristande impulskontroll

för vem

Unghundägare

kursstid

du behöver

Pris

399 SEK

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Insikter för ett mer hållbart liv

Följ vårt nyhetsbrev med uppdateringar om nya kurser, exklusiva erbjudanden och kampanjer samt inspiration direkt i din inkorg.

Tusen tack!
En bekräftelse syns snart i din inkorg
Oops! Något ser inte helt rätt ut, var vänlig pröva igen.
©MinaWebbkurser.se 2023. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ By People