Valpen har kommit hem (kommer snart)

Allt ni behöver veta när valpen har anlänt

Skapa trygga relationer och rutiner för valpen och familjen

Denna kurs är andra blocket i kursserien "Hund i familjen" som gemensamt bildar enhelhet kring människans liv tillsammans med hund.

"Valpen har kommit hem" hjälper er med allt ni behöver veta när valpen har anlänt och hur ni skapar trygga relationer och rutiner för valpen och övriga familjemedlemmar. Kursblocket är pedagogiskt utformat i olika sektioner med kunskapsmaterial som är anpassat till familjemedlemmarnas olika åldrar.

1. Försäkringar

2. Första dagarna hemma

3. Rumsrenhet

4. Vem är valpen?

5. Valpens mat

6. Valpens egen plats

7. Lek med valpen

8. Ta hand om er valp och veterinärbesök

9. Fysisk aktivitet

10. Gå på valpkurs

Livet med hund underlättas genom handledning och stöd. Genom kurskonceptet "Hund i familjen" erbjuds kursdeltagarna att involvera hela familjen i resan att skapa ett tryggt, förstående och harmoniskt klimat i samspelet med hunden.

Kurserna innehåller teoretiskt material varvat med föreläsningar, praktiska övningar, inlärningsuppgifter och evidensbaserad metodik för att skapa sunda relationer mellan människa och hund.Förutom relationsutveckling finns även guider för inköp av utrustning, hälsa- och sjukvård, friskvård, lekövningar, samarbete i vardagen och väldigt mycket mer.

JoLo Holistic är REKO. REKO är en del av förhållningssättet mellan människan och hunden som individ. REKO väljer att helt ta avstånd från fysisk och psykisk bestraffning och arbetar enbart med mjuka och evidensbaserade metoder som kan tillämpas vid samarbete i vardagen, relationsutveckling, inlärning av moment såväl som vid beteendeutveckling.

du lär dig

Hur ni skapar trygga relationer och rutiner för valpen och övriga familjemedlemmar.

för vem

Nyblivna hundägare

kursstid

du behöver

Pris

399 SEK

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Insikter för ett mer hållbart liv

Följ vårt nyhetsbrev med uppdateringar om nya kurser, exklusiva erbjudanden och kampanjer samt inspiration direkt i din inkorg.

Tusen tack!
En bekräftelse syns snart i din inkorg
Oops! Något ser inte helt rätt ut, var vänlig pröva igen.
©MinaWebbkurser.se 2023. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ By People