Vi ska bli med valp (kommer snart)

Allt du behöver veta innan du skaffar valp

Skapa de bästa förutsättningarna för valpens start i sitt nya hem

Denna kurs är första blocket i kursserien "Hund i familjen" som gemensamt bildar enhelhet kring människans liv tillsammans med hund. "Vi ska bli med valp" hjälper er med allt ni behöver veta innan ni skaffar valp och hur ni ska förbereda er för att skapa de bästa förutsättningarna för valpens start i sitt nya hem. Kursblocket är pedagogiskt utformat i olika sektioner med kunskapsmaterial som är anpassat tillfamiljemedlemmarnas olika ålder.

1. Vilken ras ska vi välja?

2. Hur väljer man uppfödare?

3. Frågor som bör ställas till uppfödaren

4. Vad behöver vi införskaffa?

5. Hur förbereder vi hemmet?

6. Hur förbereder vi utomhus?

7. Förbered familjens ramar och rutiner

8. Skriva viktiga avtal

9. Förberedelser inför hemresan

10. Dags att hämta valpen!

Livet med hund underlättas genom handledning och stöd. Genom kurskonceptet "Hundi familjen" erbjuds kursdeltagarna att involvera hela familjen i resan att skapa ett tryggt, förstående och harmoniskt klimat i samspelet med hunden.

Kursen innehåller teoretiskt material varvat med föreläsningar, praktiska övningar, inlärningsuppgifter och evidensbaserad metodik för att skapa sunda relationer mellan människa och hund. Förutom relationsutveckling finns även guider för inköp av utrustning, hälsa- och sjukvård, friskvård, lekövningar, samarbete i vardagen och väldigt mycket mer.

JoLo Holistic är REKO. REKO är en del av förhållningssättet mellan människan och hunden som individ. REKO väljer att helt ta avstånd från fysisk och psykisk bestraffning och arbetar enbart med mjuka och evidensbaserade metoder som kan tillämpas vid samarbete i vardagen, relationsutveckling, inlärning av moment såväl som vid beteendeutveckling.

du lär dig

Barn i förskoleålder (1-5år)Barn i skolålder (6-12år)Ungdomar och Vuxna

för vem

Blivande hundägare

kursstid

du behöver

Pris

399 SEK

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Insikter för ett mer hållbart liv

Följ vårt nyhetsbrev med uppdateringar om nya kurser, exklusiva erbjudanden och kampanjer samt inspiration direkt i din inkorg.

Tusen tack!
En bekräftelse syns snart i din inkorg
Oops! Något ser inte helt rätt ut, var vänlig pröva igen.
©MinaWebbkurser.se 2023. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ By People