Yoga Lymfa Flow

Yoga för lymfa och livslust

En kurs för dig som vill komma närmare din kropp och boosta din livslust

En yogakurs för dig som vill komma närmare din kropp och boosta flödet både i lymfan och livet. Enkla yogaövningar, andningstekniker och egenmassage för bättre lymfcirkulation och för att väcka dina må bra-hormoner.

Med enkla yogaövningar, andningstekniker och egenmassage får du inte bara igång lymfcirkulationen utan också dina må bra-hormoner.


Innehållet i kursen ger dig holistiska verktyg att ha med i vardagen både som quickfix när du känner dig seg och svullen och att ha med dig över tid. Du uppmuntras att använda lymfmassagen, yogapasset och meditationen regelbundet under en månads tids för störst effekt och för att du verkligen ska lära känna kroppen.


Under kursen får du:

- Lära dig en enkel lymfmassage och andningstekniker

- Ett yogapass för ditt lymfsystem

- En meditation för självkärlek och frigörande av oxytocin

- Pdf-material med instruktioner att ladda ner

du lär dig

Enkla yogaövningar och egenmassage för lymfcirkulation

för vem

Till dig som vill lära känna din kropp på ett nytt sätt och uppleva hur ett gladare lymfsystem kan höja livslusten.

kursstid

1 månad

du behöver

En yogamatta eller motsvarande, en filt och gärna en kudde för bekvämare sittställning.

Pris

399 kr

Nina Åbrandt

Nina är en finlandssvensk yogini, som haft yogan i sitt liv i snart två decennier. Hon är internationellt certifierad yoga och meditationslärare med erfarenhet och utbildning inom kundalini-, hatha- ashtanga- och yinyoga, samt med fördjupningsutbildningar i yogans terapeutiska aspekter. Jämsides med yogan arbetar hon också med healing och är även certifierad Stark genom klimakteriet-coach. Nina har också gett ut tre böcker om yoga på eget förlag; Yoga hjärta livet (2019), Yoga för högkänsliga (2020) och Vardag och bliss - kvinnan, livet och yogan (2021). "Livet är till för att levas och yogans tekniker och tänk gör att både livet och kroppen blir skönare att vara i!"

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Insikter för ett mer hållbart liv

Följ vårt nyhetsbrev med uppdateringar om nya kurser, exklusiva erbjudanden och kampanjer samt inspiration direkt i din inkorg.

Tusen tack!
En bekräftelse syns snart i din inkorg
Oops! Något ser inte helt rätt ut, var vänlig pröva igen.
©MinaWebbkurser.se 2020. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ By People