Om MinaWebbkurser

Lyfter hållbarhet med en stor community av färgstarka experter för att sprida hållbar hälsa och livsstil.

Vår mission

Att skapa en hållbar hälsa och livsstil ska inte handla om pekpinnar, förbud och restriktioner.

Det kan vara enkelt att göra medvetna val. Samtidigt som det både är roligt, lärorikt och spännande.

Låt oss hjälpa dig på vägen!

med en passion för hållbarhet
En plats för alla

Att få mer energi i sitt liv, bygga en bättre hälsa och skapa en mer hållbar vardag behöver inte vara svårt. Tvärtom!

Jag heter Ila Lassfolk och är grundare av Mina Webbkurser. Jag har jobbat med att hjälpa andra hitta sin egen väg i över 10 år, och jag vet att det ibland kan kännas övermäktigt. En del vet inte var de ska börja eller hur man ska komma igång. Andra har kommit igång, men sedan fastnat någonstans på vägen.

Ofta beror det på att det finns så mycket information så man inte får grepp om det och istället planlöst irrar runt och försöker förändra lite här och förbättra lite där, men det blir inte som man tänkt sig. och så blir man stressad och struntar i det.

se kurser
Arrow Icon

Jag har jobbat med föreläsningar, rådgivning och workshops det senaste decenniet, och har sett hur viktigt det är med "paketerad" kunskap. I dessa webbkurser förklaras "vad, hur och varför" och framförallt ger vi dig de rätta verktygen för att du ska kunna implementera din nya kunskap i din vardag.

Vi är alla olika, fungerar olika, behöver olika saker och är intresserade av olika saker! Det som är rätt för en person, behöver inte vara det för en annan.

På MinaWebbkurser.se vill vi ge dig ett brett urval av webbkurser, så att du kan välja och vraka och hitta de teman som just du har nytta och nöje av för att kunna skapa dig en roligare och mer hållbar vardag!

Därför har vi samlat de främsta experterna och kreatörerna inom sina respektive områden. De delar med sig av sin gedigna kunskap och ger dig verktygen att designa ditt liv och din vardag såsom du vill.

Men det är inte allt. Vi erbjuder dig också ett community med likasinnade där du och andra kursdeltagare kan stöda, diskutera och inspireras av varandra. För det är när vi är tillsammans som vi är starkast!

Ila Lassfolk, grundare av Mina Webbkurser

se kurser
Så ett frö Ikon
Så ett frö

Varje dag är en ny chans att skapa just det du drömmer om!
Vi har ett brett utbud av kurser som kan hjälpa dig på vägen.

välj din kurs
Arrow Icon
Globala målen för hållbar utveckling

En stor ambition bakom Mina Webbkurser är att kunna skapa en plattform för onlinekurser där vi tillsammans kan bidra till så många som möjligt av FN:s Globala Mål.

Globala målen är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som världens länder någonsin antagit och finns till för att uppnå fyra fantastiska saker till år 2030: Att avskaffa extrem fattigdom. Att minska ojämlikheter och orättvisor i världen. Att främja fred och rättvisa. Att lösa klimatkrisen.

Genom Globala målen för hållbar utveckling kan det här bli verklighet.

Global Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals Icon
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk