Om MinaWebbkurser

Lyfter hållbarhet med en stor community av färgstarka experter för att sprida hållbar hälsa och livsstil.

Vår mission

Att skapa en hållbar hälsa och livsstil ska inte handla om pekpinnar, förbud och restriktioner.

Det kan vara enkelt att göra medvetna val. Samtidigt som det både är roligt, lärorikt och spännande.

Låt oss hjälpa dig på vägen!

med en passion för hållbarhet
En plats för alla

Att få mer energi i sitt liv, bygga en bättre hälsa och skapa en mer hållbar vardag behöver inte vara svårt. Tvärtom!

Jag har jobbat med att hjälpa andra hitta sin egen väg i över 10 år, och jag vet att det ibland kan kännas övermäktigt. Många vet inte var de ska börja eller hur man ska komma igång. Andra har kommit igång, men sedan fastnat någonstans på vägen.

Ofta beror det på att det finns så mycket information så man inte får grepp om det och istället planlös irrar runt och försöker förändra lite här och förbättra lite där, men det blir inte som man tänkt sig. och så blir man stressar och struntar i det.

se kurser
Arrow Icon

Jag har jobbat med föreläsningar, rådgivning och workshops de senaste 10 åren, och har sett hur viktigt det är att erbjuda "paketerad" kunskap. I dessa webbkurser förklaras "vad, hur och varför" och framförallt ger vi dig de rätta verktygen för att du ska kunna implementera din nya kunskap i din vardag.

Vi är alla olika, fungerar olika, behöver olika saker och är intresserade av olika saker! Det som är rätt för en person, behöver inte vara det för en annan.

På MinaWebbkurser.se vill vi ge dig ett brett urval av webbkurser, så att du kan välja och vraka och hitta de kurser som just du har nytta och nöje av för att kunna skapa dig en roligare och mer hållbar vardag!

Därför har vi samlat de främsta experterna och kreatörerna inom sina respektive områden. De delar med sig av sin gedigna kunskap och ger dig verktygen att designa ditt liv och din vardag såsom du vill.

Men det är inte allt. Vi erbjuder dig också ett community med likasinnade där du och andra kursdeltagare kan stöda, diskutera och inspireras av varandra. För det är när vi är tillsammans som vi är starkast!

Ila Lassfolk

se kurser
Så ett frö Ikon
Så ett frö

Varje dag är en ny chans att skapa just det du drömmer om!
Vi har ett brett utbud av kurser som kan hjälpa dig på vägen.

välj din kurs
Arrow Icon
Globala målen för hållbar utveckling

En stor ambition bakom Mina Webbkurser är att kunna skapa en plattform för onlinekurser där vi tillsammans kan bidra till så många som möjligt av FN:s Globala Mål.

Globala målen är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som världens länder någonsin antagit och finns till för att uppnå fyra fantastiska saker till år 2030: Att avskaffa extrem fattigdom. Att minska ojämlikheter och orättvisor i världen. Att främja fred och rättvisa. Att lösa klimatkrisen.

Genom Globala målen för hållbar utveckling kan det här bli verklighet.

Global Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals IconGlobal Goals Icon
hållbara kurser
med en passion för framtiden
våra kreatörer
Djur
Johanna Rosendahl

Johanna jobbar med att producera onlinekurser i holistisk hälsa för djur och ger privata konsultationer inom såväl rehabilitering som förebyggnade friskvård. Tidigare har hon även utbildat hundmassörer, friskvårdscoacher och hundsiminstruktörer. Hon är även en av huvudlärarna på YH utbildningen för Skolhundspedagoger/Resusrpedagoger.

Personlig utveckling
Emelie Loman

Jag är en positiv, lojal, lyhörd, nyfiken, kreativ och ambitiös tjej med service som mindset. Bor i Hornstull på Södermalm i Stockholm tillsammans med min sambo och dotter. Shoppar second hand, tränar yoga (och lite annat ibland), läser en hel hög med böcker samtidigt och lyssnar på julmusik året runt. Jag är entreprenör och företagare, eller egentligen en “frihetsprenör”, som har valt ut den dagen som jag är som mest kreativ och motiverad och lever den varje dag. Lördag hela veckan! Utöver det har jag en stor passion för bra service, utveckling, matlagning och hållbarhetstänk, jag drivs av att göra skillnad för andra människor och att hjälpa andra människor att göra skillnad för sig själva! Bildar tillsammans med Joakim Lindström duon Lilo där hållbarhet är den röda tråden i allt vi gör. Hållbara resultat, produkter och människor.

Personlig utveckling
Tess Waltenburg

tvåbarnsmamma som vill inspirera dig till en mer hållbar livsstil, inifrån och ut. För mig handlar det om att leva det liv du vill leva, med omtanke för både dig själv och omvärlden. Här på min blogg hittar du allt från second hand, återbruk och hållbar mat till vardagslyx, guider och tankar om livet. Jag tror på good enough sustainable living. Att göra det vi kan för en mer hållbar livsstil och ha förståelse för att vi alla har olika liv och förutsättningar.

Hushåll
Fanny & Ila

Fanny älskar mat och har alltid gjort det. Hon vill att mat ska vara nyttig, enkel och god. Ila, eller Cecilia som hon egentligen heter, är född och uppväxt i den lilla byn Pörtom i Finland. Vi har många gemensamma intressen inom hälsa och hållbar, giftfri livsstil.

Djur
JoLo Holistic

Johanna Rosendahl och Louise Tigerhielm kompletterar varandra med sina gedigna kunskaper och outsinliga vetenskapstörst. Kursmaterial grundar sig på evidens, kunskap och en flerårig praktiserad erfarenhet.

Insikter för ett mer hållbart liv

Följ vårt nyhetsbrev med uppdateringar om nya kurser, exklusiva erbjudanden och kampanjer samt inspiration direkt i din inkorg.

Tusen tack!
En bekräftelse syns snart i din inkorg
Oops! Något ser inte helt rätt ut, var vänlig pröva igen.
©MinaWebbkurser.se 2020. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Kreation Studio