5 veckor med No Junk

Massor av inspiration för hur du kan optimera din hälsa och de dig själv den energi och omsorg som du förtjänar.

35 dagar med god, enkel och hälsosam mat.

Med tydliga guider och recept dag för dag skapade av vår erfarna funktionsmedicinska hälsocoach Jana, blandat med roliga utmaningar är det lättare att faktiskt komma till skott och ta tag i situationen. Dessutom välkomnas du in i ett unikt community där du kan hämta stöd från andra.

Du har nu möjlighet att hänga med oss och de övriga deltagarna i vårt No Junk gäng i 5 veckor för att komma igång med bra matvanor och regelbunden rörelse som passar din nivå.

5 veckor är en bra rivstart för att bryta gamla vanor- få nya insikter och massa kunskap som kan leda till en ny livsstil som håller livet ut.

Vanlig mat med utvalda råvaror för att optimera energi och hälsa.

Grunden är artegen ”människomat” alltså naturliga råvaror som ger din kropp bra näring, samtidigt som ditt blodsocker håller sig jämt och din fettförbränning växlar upp ordentligt.

Maten utgår från helt ”vanlig” mat, men med justeringar i kolhydratmängd och näringsinnehåll för att ge din kropp bästa möjliga förutsättningar till ökad energi, ökad fettförbränning, hormonell balans och förbättrat immunförsvar.

Allt mat är lättlagad, naturlig och glutenfri. Ost och smör ingår i vissa recept, men den görs lätt helt mejerifri för dig som behöver det. Under resans gång kommer du får mer info om varför vi tycker just denna kost är den som ger mest hälsofördelar.

Dela din resa med andra

I 5 veckor får du daglig info och får tillgång till ett community där du och de andra som deltar nu och som deltagit tidigare kan dela erfarenheter med varandra.

Du får ställa obegränsat med frågor under dessa veckor och Jana svarar under dagtid måndag till fredag. I god tid får du recept och inköpslista inför varje ny vecka.

Utvärdering och resultat

För att både du och vi ska kunna utvärdera resultatet kommer du att få dela med oss vilka hälsomål du har. Om om du vill kan du också väga och mäta dig hemma innan start och sedan en gång i veckan. Detta är inget som du delar med någon annan. Att vi vill veta dina mål är för att vi ska kunna justera upplägget för dig om du inte får de resultat du strävar mot.

Du kommer även få fylla i ett hälsoformulär innan start och under sista veckan.

Om du tar någon medicin är det viktigt att du kontaktar din läkare om du behöver stöd kring sjukdom/medicinering.

OBS! Du behöver köpa kursen på en måndag! Du har då en vecka med förberedelser innan start.

du lär dig

Lär dig mer om mat, sömn, fasta, träning och annat kul om hälsan! Under dessa 35 dagar är fokus att ge din kropp en ”omstart” för att få bort sötsug och småätande med god, naturlig och mättande mat.

för vem

För dig som är trött på att vara trött och less på dina dåliga vanor. Vars ork och energi börjat tryta, men tycker det är trögt att komma igång - fast du vet att du borde.

kursstid

5 veckor + 1 vecka förberedelser

du behöver

Dator, tillgång till internet. Inför varje vecka får du inköpslistor för ingredienser.

Pris

1295 kr med start valfri måndag ELLER 1695 kr med gemensam start som inkluderar personlig rådgivning.

Jana Stridfeldt Bjuhr

Jana har lång erfarenhet av hälsa och har jobbat som Hälsovägledare med friskvård, kost och hälsa sedan 2003. 2008 till 2017 har Jana arbetat som Hälsoutvecklare på LKAB och har stor erfarenhet av arbete med företagshälsovård. Jana är mycket intresserad av Funktionsmedicin och att hitta orsaken bakom ohälsa och sjukdom. Hon älskar det detektivarbete det innebär att hitta en lösning för att hjälpa sina klienter och blev 2023 färdig med sin utbildning till Funktionsmedicinsk Hälsocoach. Jana kan sitta i timmar och läsa om spännande ny forskning och nya rön om hur man optimerar sin hälsa. I Janas kök experimenteras det alltid med olika glutenfria och kolhydratsnåla recept. Sånt som surkål och kombucha står och jäser i Janas tvättstuga.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk