Fertilitetsförståelse

Naturlig och säker metod

Fertilitetsförståelse är ett naturligt och säkert sätt att undvika eller uppnå graviditet.

Fertilitetsförståelse - Naturlig & Säker är kursen för dig som vill ha en säker och naturlig metod för Fertilitetsförståelse.

Vid perfekt användning så är Symptotermal Fertilitetsförståelse 99,6% säkert, alltså lika säkert som p-piller men du slipper biverkningarna! Dessutom får du djupgående kunskap om din fertila kropp och hormonella cykel.

Menscykeln och dess tecken är ett subtilt språk som du genom Fertilitetsförståelse lär dig att iaktta, tolka och kartlägga för att förstå när i cykeln du är fertil. Eftersom vi enbart har 6 fertila dagar per menscykel så blir uppgiften att ta reda på när.

Symptotermal Fertilitetsförståelse innefattar att läsa fertila tecken som cervixsekret och cervix textur/position (sympto delen), basalkroppstemperatur (BBT) Basal Body Temperature (thermal delen). När vi dessutom lägger till en algoritm för att öppna det fertila fönstret så blir det ännu säkrare. Detta är enklare än du tror att lära dig! Du kan använda app eller papper och ifall din partner vill haka på så har det i forskning bevisats att det bli ännu enklare att lära sig och använda metoden. 

Så välkommen att lära dig ett verktyg som varar hela livet.

du lär dig

- Hur ditt reproduktiva system och din menscykel fungerar - Vilka dina fertila tecken är - Att iaktta, tolka och kartlägga dina fertila tecken - Ta Basal Kroppstemperatur (digital temp) - Räkna ut ägglossning/BBT kurva - Känna din cervix textur och position - Att använda Fertilitetsförståelse som en preventivmetod - Att använda Fertilitetsförståelse för att uppnå graviditet - Att hitta sätt som gör Fertilitetsförståelse en enkel och naturlig del av vardagen - Hur din partner kan stötta dig i din kartläggning

för vem

Kvinnor i fertil ålder

kursstid

3 månader ca 12 timmar (1 h i veckan) plus 5 st onlinemöten och personliga videoinspelningar med rättning av kartor samt dina egna studier och kartläggning på 2 h i veckan.

du behöver

Dator, termometer med 2 decimaler och kurslitteratur (utöver kursavgift), samt app eller papperskarta.

Pris

8400 kr (Early bird: 7800kr!)

Disa Mineur

Disa brinner för att ge egenmakten och kunskapen om kroppen, tillbaka till kvinnan. Hon är utbildad Fertility Awareness Educator, Holistic Reproductive Health Practitioner (HRHP), Vaginal Steam Fascilitator och Jordprästinna. Hennes liv och vardag handlar om att utforska och förstå sin kropps vitalitet och plats i det ekosystem vi kallar planeten Jorden. Under 13 års tid har intresset legat i medicin, hälsa, hållbarhet och fertilitet. Disas bakgrund är inom funktionsmedicin, kinesisk medicin, shiatsu och örtmedicin. Sedan hon blev klar HRHP och FAE via Justisse International för 8 år sedan så har hon utbildat otaliga klienter, par och grupper i Fertilitetsförståelse, hormonell hälsa och hur dom kan optimera sin fertilitet. Du kan lyssna på henne och ta del av hennes kunskaper via några av Sveriges hetaste poddar som 4helath med Annas Sparre, Hälsohormoner och Womensync, och det finns till och med en kortfilm tillängnad hennes arbete med Fertilitetsförtåelse som en vital del i en kvinnas liv. Att synka med sina hormoner, surfa sin cykel och dela den fantastiska kunskapen med andra är det roligaste och samtidigaste viktigaste hon vet!.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk