Medveten kommunikation (kommer snart)

En kurs om att kommunicera medvetet och hållbart för att nå fram med ditt budskap och nå dina mål.

Lär dig kommunicera tryggt, tydligt och trevligt

Vill du få nöjdare kunder och medarbetare? Vill du höja servicenivån? Vill du nå fram till fler? Vill du slippa irritation och missnöje i dina relationer?
Medveten kommunikation är avgörande för dina resultat och för att du ska nå dina mål. Det är även avgörande för att människor runt dig ska må bra. Du kan genom ditt sätt att kommunicera minska stress och istället ge energi till de du kommunicerar med. Förr blev vi stressade och rädda av sabeltandade tigrar på savannen men idag hittar vår hjärna hot i den sociala miljön. Det kan vara ett ord, ett tonläge eller en skylt.

Bara 5% av de vi möter ute på företag har en medveten kommunikationsstrategi för att nå sina mål. Bara 5% har en strategi bakom varje mail, sms eller samtal. Vilka ord och meningar de ska använda, hur de ska formulera och disponera information för att nå fram till så många som möjligt. En strategi för att nå fram till kollegan, medarbetaren, kunden eller sambon. Det är alltså 95% som inte har en strategi för hur de kommunicerar.

Varje mail, sms och budskap du skickar iväg innehåller en kemisk cocktail. Antingen bjuder du mottagaren på en cocktail som uppfattas som något positivt eller som något hotfullt. Inget budskap är neutralt och vi har fem gånger fler elektroder i hjärnan som letar efter hot än något positivt. I all kommunikation har du chansen och möjligheten att bygga relation med din målgrupp.

Gå denna kurs och bli en av de 5%! Den här utbildningen riktar sig till dig som vill förbättra din kommunikationsförmåga, din förmåga att samspela med andra och din förmåga att nå fram med ditt budskap. Oberoende av om du vill kommunicera mer hållbart privat, som entreprenör eller på din arbetsplats är detta en kurs för dig!

KOMMER SNART!

du lär dig

Kommunciera tydligt, tryggt och trevligt.

för vem

Kursen vänder sig till dig som vill nå ut med ditt budskap och skapa goda relationer privat och i yrkeslivet.

kursstid

du behöver

Ett intresse för kommunikation

Pris

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk