Hormonia 12 veckor coachingprogram

Vägen till hormonell hälsa och fertilitet

Ett coachingprogram för dig som vill hitta hormonell harmoni, fertilitet och en ny relation till din vackra följeslagare: KROPPEN

HORMONIA skapades för dig som vill förstå och kunna optimera din fertilitet och din hormonella hälsa med hjälp av enkla, vardagliga verktyg.

Det är ett 12 veckor coachingprogram där du lär dig hur din cykliska kropp fungerar, hur du kan lyssna till livmoderns subtila signaler och börja tyda dess hemliga språk. HORMONIAs 12 delar tar dig steg för steg, djupare in i relation till din fantastiska följeslagare: din kropp.

Dina hormoner regleras på cellnivå, så varför inte dyka ner där bland mitokondrier och syremolekyler för att förstå vad dina äggstockar och din hjärna verkligen vill ha för att kunna skapa en harmonisk och härlig cykel? 

Hormonhälsa och tipp topp fertilitet behöver inte vara svårt. HORMONIAs mål är att skapa en vardag full av små hacks som ger förutsättningarna för ett liv med mera energi och stabilitet.

HORMONIA är mer än en kurs. Det är kunskap för livet. Ett liv i hormonell harmoni.

Observera att det finns en kurs som du kan gå när som helst i egen takt UTAN live onlineträffar, och en annan kurs med ett gemensamt startdatum varje termin där en hel klass följs åt och har regelbundna LIVE online träffar.

du lär dig

Hur du kan skapa ett liv i hormonell harmoni och du får en rad nya verktyg att integrera i din vardag.

för vem

Kvinnor i fertil ålder

kursstid

12 veckor med ca 15 min per dag 5 dagar i veckan. Totalt ca 20 h.

du behöver

En dator, anteckningsblock/dagbok, papperskarta eller app.

Pris

3600 kr

Disa Mineur

Disa brinner för att ge egenmakten och kunskapen om kroppen, tillbaka till kvinnan. Hon är utbildad Fertility Awareness Educator, Holistic Reproductive Health Practitioner (HRHP), Vaginal Steam Fascilitator och Jordprästinna. Hennes liv och vardag handlar om att utforska och förstå sin kropps vitalitet och plats i det ekosystem vi kallar planeten Jorden. Under 13 års tid har intresset legat i medicin, hälsa, hållbarhet och fertilitet. Disas bakgrund är inom funktionsmedicin, kinesisk medicin, shiatsu och örtmedicin. Sedan hon blev klar HRHP och FAE via Justisse International för 8 år sedan så har hon utbildat otaliga klienter, par och grupper i Fertilitetsförståelse, hormonell hälsa och hur dom kan optimera sin fertilitet. Du kan lyssna på henne och ta del av hennes kunskaper via några av Sveriges hetaste poddar som 4helath med Annas Sparre, Hälsohormoner och Womensync, och det finns till och med en kortfilm tillängnad hennes arbete med Fertilitetsförtåelse som en vital del i en kvinnas liv. Att synka med sina hormoner, surfa sin cykel och dela den fantastiska kunskapen med andra är det roligaste och samtidigaste viktigaste hon vet!.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk