Optimera Din Sömn

En god sömn ökar din livskvalitet, håller dig frisk och hjälper dig nå tillstånd av mer fokus, mindre stress, mer avslappning och mer energi.

En kurs för dig som vill lära dig hur du optimerar din sömn och bli din egen sömnexpert.

Är du redo att ta din sömnkvalitet till nästa nivå?

Vi vill hjälpa dig att bli ännu mer frisk och ännu mer levande genom att uppgradera din sömn och dina rutiner till nästa nivå. Vi ska ta med dig på ett lärande äventyr där du får en djupare förståelse för hur du kan stötta en av de mest avgörande faktorerna för din mänskliga biologi och genom det skapa förutsättningar för att öka din livskvalitet, hålla dig frisk och nå tillstånd av mer fokus, mindre stress, mer avslappning och mer energi.

Vi har samlat den allra bästa informationen på hur du kan optimera din sömn baserat på den senaste forskningen.

  • Kursen innehåller referenser till 150 st vetenskapliga källor.
  • Du kommer få en djupare förståelse för hur hormoner, ljus och nervsystemet påverkar din sömn.
  • Du kommer få insikt i begreppet kronotyp och hur det påverkar just dig.
  • Kursen innehåller de viktigaste faktorerna du behöver för att skapa förståelse för hur sömnen fungerar i både vår hjärna och kropp.
  • Vi ger dig unika  tips på de allra bästa kosttillskotten och livsmedlen (39st) för att stötta din sömn och lär dig hur du kan skapa din egen unika sleep stack.
  • Vi hjälper dig att skapa de bästa rutinerna och vanorna, då får du tydliga exempel på en optimerad morgon- och kvällsrutin för en god natts sömn och en energifull dag.
  • Vi kommer lära dig om hur du kan optimera din sovrumsmiljö efter dina unika behov.
  • Du kommer att få motivation och stöd genom en guidad resa till att skapa varaktiga förändringar som verkligen gör skillnad för din livskvalitet, din energi- och stressnivå.

Att få en god natts sömn är en viktig nyckel för ett hälsosamt liv.

Sömn ansågs förr som ett stadium där kroppen försätts i passiv aktivitet och vila. Det har dock visat sig att sömn är ett mycket mer aktivt stadium än man tidigare trott där många biologiska processer sker, så som reparation av vävnader, nedreglering av inflammation samt sortering och bearbetning av intryck.

Du får i denna kurs verktyg att ta kontroll över:

- Din återhämtning

- Din energiproduktion

- Ditt immunförsvar

- Ditt minne och inlärning

- Din mentala stabilitet

- Ditt känslomässiga välbefinnande

- Din allmänna hjärnfunktion

- Din sexlust

- Din vikt

du lär dig

Vad som styr vår sömn och hur funkar det? Vad händer när vi sover? Vad definierar en god natts sömn? Hur optimerar du din sömn? Hur mäter du din sömn? Och massa annat kul!

för vem

Den här kursen passar dig som är hälsonörd, har sömnproblem, vill må ännu bättre eller bara är nyfiken på att optimera dig själv. Oavsett din anledning att vara här är vi stolta över att presentera en kurs för dig som vill ta din sömn till nästa nivå.

kursstid

4-5 veckor

du behöver

Pris

799 kr

Daniel Larsson

Daniel är i grunden ingenjör och har haft ett stort hälsointresse och hållit på med biohacking sedan 2012. Han är medgrundare till företaget Biohacking Collective som startades med två vänner 2018. Biohackingresan startade med en hälsoresa från ett liv med stress, dålig mat och en generellt dåliga hälsovanor. Efter ett uppvaknande runt 2008 så började resan som en viktnedgång resa med hjälp av ketogen kost och fram till 2013 så var det kost och träning som var huvudfokus. Efter 2013 så började fokus flyttas allt mer till personlig utveckling och hur man kan optimera mental prestationsförmåga. Detta skedde i samband med hans ingenjörsstudier och han lärde sig många tekniker kring hur man kan öka sitt fokus och förbättra sitt minne. Nu handlar hans resa mer om det personliga inre och om hur han kan arbeta med sig själv för att bli en bättre människa på alla plan genom att dels integrera allt han lärt sig, men också genom att dyka djupare in i sig själv. Nu ser han fram emot att få lära ut alla saker han snappat upp genom åren och hoppas kunna bidra till en stor livsstilsförändring i din vardag.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk