Självkärlek i vardagen

Ta reda på vad självkärlek är för just dig och skapa hållbar förändring i ditt liv

En guidande kurs som hjälper dig att leva med mer kärlek och omtanke för dig själv

I den här kursen får du vägledning och övningar som hjälper dig att ta reda på vad självkärlek är för dig, utifrån dina värderingar och hur ditt liv ser ut. Syftet är inte att ge ett enkelt svar som fungerar för alla utan att hjälpa dig att ta reda på vad just du tycker är viktigt och vad som kan skapa en hållbar förändring i ditt liv.

I Modul 1 pratar vi om dina värderingar och vad självkärlek är för dig, i Modul 2 jobbar vi aktivt med självkärlek i vardagen och i Modul 3 går vi igenom hur du kan skapa hållbara förändringar.

Under augusti månad får du självkärleksaffirmationer i både pdf- och ljudfilsformat på köpet! De här affirmationerna är ytterligare ett verktyg för dig som vill jobba med ditt mindset och bygga en positiv relation till dig själv.

Och om det inte vore nog så får de tio första som registrerar sig även ett 5-pack vykort med inspirerande budskap designade av Tess utan extra kostnad.

du lär dig

Att ta reda på vad självkärlek för dig, utifrån dina värderingar och ditt liv samt hur du kan skapa hållbar förändring

för vem

Till dig som vill visa mer kärlek och omtanke för dig själv men som ibland upplever att det är svårt att veta var du ska börja.

kursstid

En månad

du behöver

En skrivbok

Pris

399 kr

Tess Waltenburg

Tess Waltenburg är en entreprenör och hållbarhetsinspiratör som delar med sig av hur du kan skapa en hållbar livsstil, inifrån och ut. Hon skriver om självkärlek, medvetenhet, återbruk, mat, second hand, kroppspositivitet och mycket mer. Tess tror på att det viktiga för att skapa hållbar förändring är att börja med sig själv och komma igång, oavsett om det gäller att leva miljövänligt eller att jobba med sig själv. Även små handlingar skapar ringar på vattnet och kan åstadkomma stor förändring i det långa loppet.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk