Självkärlek i vardagen (kommer snart)

Ta reda på vad självkärlek är för just dig och skapa hållbar förändring i ditt liv

En guidande kurs som hjälper dig att leva med mer kärlek och omtanke för dig själv

I den här kursen får du vägledning och övningar som hjälper dig att ta reda på vad självkärlek är för dig, utifrån dina värderingar och hur ditt liv ser ut. Syftet är inte att ge ett enkelt svar som fungerar för alla utan att hjälpa dig att ta reda på vad just du tycker är viktigt och vad som kan skapa en hållbar förändring i ditt liv.

I Modul 1 pratar vi om dina värderingar och vad självkärlek är för dig, i Modul 2 jobbar vi aktivt med självkärlek i vardagen och i Modul 3 går vi igenom hur du kan skapa hållbara förändringar.

KOMMER SNART!

du lär dig

Att ta reda på vad självkärlek för dig, utifrån dina värderingar och ditt liv samt hur du kan skapa hållbar förändring

för vem

Till dig som vill visa mer kärlek och omtanke för dig själv men som ibland upplever att det är svårt att veta var du ska börja.

kursstid

En månad

du behöver

En skrivbok

Pris

399

Tess Waltenburg

tvåbarnsmamma som vill inspirera dig till en mer hållbar livsstil, inifrån och ut. För mig handlar det om att leva det liv du vill leva, med omtanke för både dig själv och omvärlden. Här på min blogg hittar du allt från second hand, återbruk och hållbar mat till vardagslyx, guider och tankar om livet. Jag tror på good enough sustainable living. Att göra det vi kan för en mer hållbar livsstil och ha förståelse för att vi alla har olika liv och förutsättningar.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Insikter för ett mer hållbart liv

Följ vårt nyhetsbrev med uppdateringar om nya kurser, exklusiva erbjudanden och kampanjer samt inspiration direkt i din inkorg.

Tusen tack!
En bekräftelse syns snart i din inkorg
Oops! Något ser inte helt rätt ut, var vänlig pröva igen.
©MinaWebbkurser.se 2020. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Kreation Studio