Sy din drömgarderob av återbruk

För dig som är modeälskare och miljöentusiast.

En guide i hur du skapar nya vackra plagg av uttjänta kläder och hemtextilier på ett enkelt, roligt, kreativt, billigt och klimatsmart sätt.

Lär dig att tänka utanför boxen och skapa fantastiska plagg med enkla och kreativa tekniker.

  • Skapa unika kreationer
  • Varje plagg du skapar kommer att vara en unik del av din garderob som ingen annan har.
  • Minska din miljöpåverkan
  • Genom att återbruka textilier minskar du avfallet och bidrar till en mer hållbar framtid.
  • Spara pengar
  • Istället för att köpa nytt kan du skapa trendiga plagg från det du redan har.

Med hjälp av till exempel gamla lakan, broderade dukar, trasiga herrskjortor och gamla plagg kan du återbruka dig till en helt ny och spännande garderob som är unik för just dig.

du lär dig

I kursen går vi igenom flera olika sätt att återbruka gamla plagg och textilier till något helt nytt, går igenom olika smarta knep för att få till ett riktigt snyggt plagg, och utforskar och utmanar vår kreativitet när det kommer till att finna nya användningsområden för uttjänta och oanvända textilier.

för vem

Du behöver kunna använda en symaskin.

kursstid

du behöver

Du behöver bara en vanlig symaskin som du kan trä och sy raksöm och zickzack på. Det är också bra att ha en vass sax, nålar, måttband samt gamla plagg eller uttjänta eller oanvända textilier.

Pris

599

SaraLi Eder

SaraLi Eder driver instagramkontot @eko_ekonomen med fokus på omställning, hållbar livsstil, självhushållning och textilt återbruk. Hon är utbildad ekonom i grunden, men har valt att gå över till att arbeta med omställningsfrågor. SaraLi arrangerar populära klädbytardagar, lever 100 % begagnat, syr kläder till sig själv och sina tre barn, odlar för självhushållning i sin villaträdgård, och arbetar för en omställning av samhället till ett som är långsiktigt hållbart för både människa och miljö.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk