Aktiv och smärtfri graviditet (kommer snart)

En kurs som ger dig kunskap och mod att påverka bäckenledssmärta (foglossning) under graviditet.

En teoretisk och praktisk kurs med tekniker som passar under alla faser av graviditeten.

I den här kursen får du som är gravid och upplever foglossning verktyg för att ge ditt bäcken bättre förutsättningar att klara av vardag, arbete och fritidsaktiviteter ända fram till förlossningen.

Du får en teoretisk genomgång av bäckenets biomekanik och varför det gör ont i bäckenlederna att gå, sitta, vända sig i sängen eller stå längre stunder. Du får också en förståelse för vad du kan göra för att påverka smärtan och praktisk genomgång av hur du med enkla knep kan påverka din hållning och din ergonomi så att vardagsrörelser inte gör lika ont längre. Vi kommer även gå igenom specifika smärtmodulerande övningar som du kan ta till om du har överbelastat, snedbelastat eller har särskilt ont vissa dagar.


du lär dig

hur du med enkla knep och specifika smärtmodulerande övningar kan påverka och minska smärtan.

för vem

Gravida med bäckenledssmärta (foglossning), men även partners, vårdgivare och alla som vill lära sig mer om dessa besvär.

kursstid

du behöver

Antingen ett yogablock, en fast boll med diameter 15-20 cm eller en full toarulle. Träningsgummiband. Yogamatta eller liggunderlag.

Pris

Ingela Näslund

Ingela har arbetat som fysioterapeut i 20 år och har vidareutbildning inom psykosomatisk fysioterapi, bäckenhälsa, akupunktur, MediYoga, QiGong och går nu specialistutbildningen inom obstetrik, gynekologi och urologi.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk