Kurspaket: Hund i familjen (kommer snart)

Kurspaket bestående av 5 kurser för hunden

Involvera hela familjen i resan att skapa ett tryggt, förstående och harmoniskt klimat i samspelet med hunden..

Kursserien är uppbyggd i fem olika kursblock som gemensamt bildar en helhet kring människans liv tillsammans med hund.

Block 1: Vi ska bli med valp

Block 2: Valpen har kommit hem

Block 3: Unghund i familjen

Block 4: Vuxen hund i familjen

Block 5: Seniorhund i familjen

Varje kursdel går att genomföras separat alternativt som en komplett kursserie. Samtliga block är pedagogiskt utformade i olika sektioner med kunskapsmaterial som är anpassat till familjemedlemmarnas ålder: barn i förskoleålder (1-5år), barn i skolålder (6-12år), ungdomar och vuxna.

Livet med hund underlättas genom handledning och stöd. Genom kurskonceptet "Hund i familjen" erbjuds kursdeltagarna att involvera hela familjen i resan att skapa ett tryggt, förstående och harmoniskt klimat i samspelet med hunden.

Kurserna innehåller teoretiskt material varvat med föreläsningar, praktiska övningar, inlärningsuppgifter och evidensbaserad metodik för att skapa sunda relationer mellan människa och hund. Förutom relationsutveckling finns även guider för inköp av utrustning, hälsa- och sjukvård, friskvård, lekövningar, samarbete i vardagen och väldigt mycket mer.

Jolo Holistic är REKO. REKO är en del av förhållningssättet mellan människan och hunden som individ. REKO väljer att helt ta avstånd från fysisk och psykisk bestraffning och arbetar enbart med mjuka och evidensbaserade metoder som kan tillämpas vid samarbete i vardagen, relationsutveckling, inlärning av moment såväl som vid beteendeutveckling.

du lär dig

Skapa ett tryggt, förstående och harmoniskt klimat i samspelet med hunden.

för vem

Hundägare

kursstid

du behöver

Pris

1499 SEK

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk