Surfa din cykel

Lär känna din cykliska kropp och dina hormoner

Menscykeln och dina hormoner är nyckeln till ett liv fyllt av vitalitet och hälsa

Surfa din cykel är kursen för dig som vill förstå och kunna surfa din menscykel! Från menark till menopaus så lever du i en cyklisk ebb och flod där dina hormoner byts ut, höjs och sänks och skapar förutsättningarna för hälsa och vitalitet. I kursen får du grundläggande kunskap om hur och var dina hormoner bildas, vad dom heter och hur dom skapar din fantastiska fruktbara menscykel.

När du förstår dom olika delarna av din cykel så kan du synka ditt liv så att du tar till vara på östrogenets superpowers, testosteronets roll för sexdriv och styrka och vad progesteronet egentligen är så viktigt för. Vi snackar kartläggning och hittar ditt sätt att synka din vardag med din cykel för ett liv i mera flöde och framförallt: med mera energi!

du lär dig

Vart och hur dina hormoner bildas Vad östrogen, progesteron och framförallt testosteron är Hur dom hormonerna tillsammans skapar menscykeln Varför dina hormoner är nycklar till vitalitet och hälsa. Hur du med app eller papper kan kartlägga din cykel Hur du kan använda din kartläggning för att skapa ett liv i synk med dina hormoner Hur du med hjälp av kartläggningen kan surfa din cykel!

för vem

Alla med en menscykel

kursstid

Ca 4 timmar

du behöver

En kropp, antingen möjlighet att ladda ner en app eller skriva ut papperskarta.

Pris

399 kr

Disa Mineur

Disa brinner för att ge egenmakten och kunskapen om kroppen, tillbaka till kvinnan. Hon är utbildad Fertility Awareness Educator, Holistic Reproductive Health Practitioner (HRHP), Vaginal Steam Fascilitator och Jordprästinna. Hennes liv och vardag handlar om att utforska och förstå sin kropps vitalitet och plats i det ekosystem vi kallar planeten Jorden. Under 13 års tid har intresset legat i medicin, hälsa, hållbarhet och fertilitet. Disas bakgrund är inom funktionsmedicin, kinesisk medicin, shiatsu och örtmedicin. Sedan hon blev klar HRHP och FAE via Justisse International för 8 år sedan så har hon utbildat otaliga klienter, par och grupper i Fertilitetsförståelse, hormonell hälsa och hur dom kan optimera sin fertilitet. Du kan lyssna på henne och ta del av hennes kunskaper via några av Sveriges hetaste poddar som 4helath med Annas Sparre, Hälsohormoner och Womensync, och det finns till och med en kortfilm tillängnad hennes arbete med Fertilitetsförtåelse som en vital del i en kvinnas liv. Att synka med sina hormoner, surfa sin cykel och dela den fantastiska kunskapen med andra är det roligaste och samtidigaste viktigaste hon vet!.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk