Ekostädning

Kom igång med ekostädning

Gamla husmorstips med modern fakta, recept och guider

Många kemikalier i hemmet kommer från dyra, giftiga tvättmedel. Vi hävdar att städning ska vara enkelt, giftfritt och billigt!

Vi har samlat det allra bästa av uråldig husmorskunskap och blandat det med modern vetenskap och paketerat det till en massiv kurs.

⁠Du får ett omfattande kurskompendium med fakta, recept, checklistor och guider. Dessutom guidar vi dig med hjälp av filmklipp där vi berättar om ekostädning och visar hur vi gör när i ekostädar hemma, rum för rum.⁠

Denna ekostädningskurs passar både dig som aldrig ekostädat förut, men även de som redan är i gång kan lära sig mer.⁠

Så här kan du enkelt och skonsamt skapa ett rent och kemikaliesmart hem för dig och din familj.

du lär dig

Hur du kan använda enkla, billiga medel såsom ättika, bikarbonat och såpa i din egen städrutin och slippa dyra, hälso- och miljöfarliga specialrengöringsmedel. Skapa dig ett kemikaliesmart städskåp och ett eget anpassat städschema för en hårbar vardag.

för vem

Dig som vill ha ett rent hem utan skadliga kemikalier.

kursstid

3 timmar, varav 80 minuter video + tid att göra förändringar

du behöver

Du kan gå kursen utan att behöva införskaffa något på förhand.

Pris

399 kr

Fanny Lindkvist

Fanny älskar mat och har alltid gjort det. Hon har ett stort intresse för funktionell träning med fokus på tung styrketräning. Ett annat stort intresse är hållbarhet och att leva så rent och naturligt som är möjligt. Hon är författare till boken Giftfri och skapare av kursen Ekostädning tillsammans med Ila Lassfolk. Lyssna på podden "Fanny och Ila" som guidar dig till en mera giftfri vardag.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk