Babybubblan

För de första stegen i livet.

En förberedelsekurs med fokus på stort och smått under den första tiden i bebisens liv.

Att bli förälder är för många något av det största man är med om i livet. Vissa frågor och utmaningar förekommer mer frekvent under nyföddhetsperioden.

Mycket fokus under graviditeten är på den stundande förlossningen, vi tycker att tiden efter barnets födelse är minst lika viktig att förbereda sig på.

Den allra första tiden i barnets liv kan vara omtumlande, utmanande och alldeles fantastisk.

Efter att alldeles nyss haft sitt hjärta just under mammas hjärta behöver det lilla livet nu tas om hand under dygnets alla timmar.

Det är en resa ni gör tillsammans och du har stor möjlighet att påverka för att göra den så bra som möjligt.

du lär dig

Tiden på BB och hemkomsten Att mata sitt barn Hur kan anknytningen främjas? Vanliga småbesvär En nybliven förälders mående

för vem

Den gravida och nyblivna föräldern

kursstid

du behöver

Pris

BabyDuon

Babyduon består av Leontine Norling och Tove Wendel. Båda är specialistutbildade barnsjuksköterskor med ett brinnande intresse för graviditet, förlossning och föräldraskap. Leontine har erfarenhet av att jobba på Neonatalen med för tidigt födda och sjuka nyfödda barn och Tove har jobbat på barninfektionen i Malmö och på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Stockholm. De träffades 2019 när de båda började jobba på BVC. Redan första dagen visade det sig att de hade många gemensamma nämnare, fyller år samma dag och har väldigt lika värderingar i livet. Och som grädde på moset blev de senare gravida samtidigt och födde sina bebisar med 8 dagars mellanrum 2023. När de båda utbildade sig till doulor 2021 stod det klart att det borde vara ett vinnande koncept att slå sina kloka huvudet ihop och göra det här tillsammans. De är båda vidareutbildade inom bland annat amningsstöd, kolikbehandling, enskilda föräldrasamtal och motiverande samtal, samt är instruktörer för barn-HLR. De fortsätter hela tiden att utbilda sig och tar del av den senaste forskningen.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk