Bygg en hållbar garderob (kommer snart)

Kursen hjälper dig att rensa bland dina kläder och bygga upp en hållbar garderob.

Hjälp med att rensa och bygga en hållbar garderob som passar just dig.

Kursen innefattar flera moment; från hjälp med rensning, hur du ska tänka och vad du ska spara/göra dig av med. Vidare hjälper den dig att bygga upp en garderob som är hållbar över tid och säsong. Slutligen får du tips och råd för hur du vårdar dina kläder. Kursen består av videos, text samt ett antal arbetsblad för dig att fylla i längst resans gång.

du lär dig

Hur du ska rensa, vad du ska göra med det du inte längre vill ha, enklare tips för hur du lagar och reparerar söndriga kläder.

för vem

Till dig som ofta står framför din garderob och känner att du inte har något att ta på dig trots att garderoben är full.

kursstid

Du behöver avsätta ungefär en helg eller ett par kvällar

du behöver

Papper och penna, skrivare om du vill skriva ut arbetsbladen.

Pris

Tess Waltenburg

Tess Waltenburg är en entreprenör och hållbarhetsinspiratör som delar med sig av hur du kan skapa en hållbar livsstil, inifrån och ut. Hon skriver om självkärlek, medvetenhet, återbruk, mat, second hand, kroppspositivitet och mycket mer. Tess tror på att det viktiga för att skapa hållbar förändring är att börja med sig själv och komma igång, oavsett om det gäller att leva miljövänligt eller att jobba med sig själv. Även små handlingar skapar ringar på vattnet och kan åstadkomma stor förändring i det långa loppet.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk