Hormonell Harmoni - Gratis Webinar

Välkomna på ett informativt och utbildande webinar om din fantastiska cykliska kropp och hur du kan hjälpa den att uppnå Hormonell Harmoni på 12 veckor!

Kom och lär dig något nytt, få massor av nyttiga tips och ställ frågor om kursen.

Välkomna på ett informativt och utbildande webinar.

Disa Mineur berättar om din fantastiska cykliska kropp och hur du kan hjälpa den att uppnå Hormonell Harmoni på 12 veckor!

Kom och lär dig något nytt, få massor av nyttiga tips och ställ frågor om coachingprogrammet Hormonia.

du lär dig

om din fantastiska cykliska kropp.

för vem

Alla med en menscykel

kursstid

1 h

du behöver

Dator med Zoom och internetuppkoppling.

Pris

Gratis

Disa Mineur

Disa brinner för att ge egenmakten och kunskapen om kroppen, tillbaka till kvinnan. Hon är utbildad Fertility Awareness Educator, Holistic Reproductive Health Practitioner (HRHP), Vaginal Steam Fascilitator och Jordprästinna. Hennes liv och vardag handlar om att utforska och förstå sin kropps vitalitet och plats i det ekosystem vi kallar planeten Jorden. Under 13 års tid har intresset legat i medicin, hälsa, hållbarhet och fertilitet. Disas bakgrund är inom funktionsmedicin, kinesisk medicin, shiatsu och örtmedicin. Sedan hon blev klar HRHP och FAE via Justisse International för 8 år sedan så har hon utbildat otaliga klienter, par och grupper i Fertilitetsförståelse, hormonell hälsa och hur dom kan optimera sin fertilitet. Du kan lyssna på henne och ta del av hennes kunskaper via några av Sveriges hetaste poddar som 4helath med Annas Sparre, Hälsohormoner och Womensync, och det finns till och med en kortfilm tillängnad hennes arbete med Fertilitetsförtåelse som en vital del i en kvinnas liv. Att synka med sina hormoner, surfa sin cykel och dela den fantastiska kunskapen med andra är det roligaste och samtidigaste viktigaste hon vet!.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk