Hudvård inifrån (kommer snart)

Lär dig hur din hud fungerar och vad den behöver för att hålla sig frisk och vacker.

Vad äter din hud?

Huden äter allt vi sätter på den. På bara 26 sekunder kan du ha en kräms kemikalier i ditt blodomlopp efter att du smort in dig.

Därför är det viktigt att dina hudvårdsprodukter är fria från störande kemikalier och är lika vänliga mot din kropp som maten du äter. Vi vet idag att många av dessa kemikalier är hormonstörande, cancerframkallande eller starkt allergiframkallande och kan belasta våra organ!

I denna kurs får du lära dig om hudens viktigaste funktioner och vad den behöver för att må bra. Vi ser på både naturliga, ekologiska och veganska hudvårdsprodukter.

Vi ser också på livsstilsfaktorer och vilken typ av näring huden behöver från kosten eller via kosttillskott för att hålla sig vacker, frisk och elastisk.

Du går en guide i hur du hittar bra produkter utan skadliga kemikalier eller om du hellre vill tillverka hudvårdsprodukter och hygienartiklar själv. Det är både enkelt, kul och billigt med DIY!

du lär dig

Hur din huden fungerar och vad den behöver. Du får också lära dig vilka kemikalier man vill undvika och hur du enkelt hittar bättre produkter, eller gör dem själv.

för vem

För dig som vill ha strålande hud oavsett ålder

kursstid

du behöver

Pris

399

Cecilia Lassfolk

Ila är utbildad specialpedagog och diplomerad kostrådgivare och näringsterapeut. Hon är hälsoinfluencer, bloggare och föreläsare. Ila har dragit kurser i hela Svenskfinland och på Åland sedan 2011 inom ramen för hälsa och hållbar livsstil. Hon är dessutom grundare till Mina Webbkurser. Lyssna på podden "Fanny och Ila" där de guidar dig till en mera giftfri vardag.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk