Introduktion till ekologisk hudvård (kommer snart)

Definitioner, fördelar och skillnader

Bli en kemikaliesmart konsument i hudvårdshyllan

I den här webbkursen får du kunskap och inspiration i ekologisk hudvård. Sara lär dig om fördelar med ekologisk hudvård och skillnader i ingredienser som finns i ekologisk och konventionell hudvård. Vi reder ut begrepp och ger dig verktyg och förutsättningar för att kunna bli en kemikaliesmart konsument i hudvårdshyllan. 

du lär dig

Vad ekologisk hudvård är och hur det skiljer sig från konventionell. Vi reder ut begrepp som tex naturlig, vegansk, djurtest och går igenom tvivelaktiga ingredienser man vill undvika.

för vem

Dig som vill ha en hudvård utan skadliga kemikalier och som vill förstå skillnaden

kursstid

du behöver

Du behöver inget extra material för att gå kursen.

Pris

Sara Nomberg

Sara Nomberg från Organics by Sara är ekologisk hudterapeut och näringsfysiolog som utbildat i ekologisk hudvård i över 10 år. Hon är en sann hudvårdsnörd som passionerat lär ut fördelar om ekologisk och oljebaserad hudvård för att minimera syntetiska kemikalier både i kroppen och miljön samt stötta hudens naturliga funktioner. Hon driver podden Green Beauty Talk tillsammans med Emmi Snicker och sitter med i flera styrelser som driver den alternativa och ekologiska branschen framåt. Sara har tagit fram flera behandlingsmetoder som hon håller praktiska kurser i och har utbildat på bl.a Axelsons Gymnastiska Institut.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk