Örter i husapoteket

Kurs om passande läkeörter till husapoteket

Skapa ditt eget husapotek med läkande och välgörande örter för hälsan.

Örtdevan delar med sig av sina favoritörter i husapoteket. Du får information om örtmedicin samt hur du bereder och förvarar örter. Du får svar på hur du behandlar huvudvärk, magknip, hosta, förkylning, sår, sömnproblem, oro och ångest med mera.

Riktas sig till dig som är intresserad av örtmedicin och att behandla sig själv med örter. Till dig som vill hitta andra alternativ till läkemedel vid huvudvärk, magknip, hosta, förkylning, sårläkning, sömnproblem, oro och ångest med mera.

du lär dig

Hur du bereder och förvarar örter. Du lär dig om sju av våra vanligaste läkeörter och hur de kan användas för vanliga åkommor.

för vem

Till dig som är intresserad av örter och örtmedicin.

kursstid

2-3 h

du behöver

Pris

399

Elisabeth Gustafson

Elisabeth är en örtdeva, en örtbeskyddare. Hennes expertområden, förutom örtmedicin, är trauma, stress och hormonsystemet. Hon är länken mellan dig och örterna, där örterna hjälper dig att bli den bästa versionen av dig, att minnas din kontakt med naturen, att du är en del av naturen, och att naturen är en del av dig. Örter kan hjälpa kroppen att läka och komma i balans. Alla läkeörter har helande förmågor; de stärker, renar och beskyddar, men framförallt hjälper läkeörterna kroppen att slappna av vilket gör läkning möjlig. Elisabeth är utbildad ört- och näringsterapeut och ger råd och vägledning för att lindra besvär och för att hjälpa din kropp till bättre hälsa och balans. Hon sprider också läkeörternas magi genom kurser, workshops och föreläsningar. Naturen och örterna vägleder henne och delar med sig av sin kunskap så att hon kan förmedla den vidare. Elisabeth drivs av möjligheten till naturlig läkning, att få läka på djupet, att hitta orsaken. Hon är övertygad om att örter kan hjälpa kroppen att läka det den ska läka. Att få hjälpa andra människor att hitta sin egen balans och inre medicinkvinna/man samt att visa på att det finns alternativ till den konventionella sjukvården är fantastiskt. Tillsammans med örterna är det vad hon brinner för, det är hennes passion. Elisabeth använder själv örter i princip dagligen, både akut och förebyggande, och framförallt tinkturer (droppar) och eteriska oljor. Hon älskar örternas förmåga att hjälpa och stötta kroppen i sin läkningsprocess samt att örterna fungerar på alla plan; emotionellt, mentalt, energimässigt och fysiskt.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk