Tygblöjor 101 (kommer snart)

Börja med tygblöjor

I denna kurs lär du dig allt du behöver veta om tygblöjor, reder ut frågetecken och slår hål på olika myter.

Flergångsproduker är framtiden och när det kommer till våra barn så vill vi så klart det bästa. Tygblöjor är mer skonsamt för bebisen och bättre för miljön men det kan kännas som att tröskeln är hög till att komma igång. Det finns en uppsjö av olika system samt en hel del myter.
I denna kurs slår vi hål på myterna, går igenom olika typer av system samt hur en gör med förvaring av smutsiga blöjor och rengöring.

du lär dig

Allt om tygblöjor, förvaring, rengöring och do's and don't.

för vem

Gravida, nyblivna föräldrar och släktingar

kursstid

du behöver

Pris

Sara Beckman Lindberg

Allting började när jag blev sjuk och insåg att mitt levnadssätt inte var hållbart. Sakta gjorde jag små förändringar som blev stora förändringar, inte bara för mig själv utanför hela min omgivning. Jag insåg att hur jag levde och vad jag utsatte mig för, gjorde mig sjuk och att holistisk läkning var svaret. Jag har utbildat mig inom fertilitetsförståelse och naturlig familjeplanering via Billingsmetoden Sverige, där jag nu sitter som ordförande, och via WOOMB i Australien. Jag har gått flera kurser inom örtmedicin och läser nu en längre utbilding till Ört- och Näringsterapeut. Jag är även certifierad Jordningsguide. Att minska antalet kemikaler i min vardag har varit en stor del i min läkning så när jag väntade min dotter, som kom till via äggdonaton, så visste jag redan från start att jag ville använda tygblöjor till henne samt att vi skulle använda oss av EC/babypottning. Det var däremot inte lätt eftersom det var svårt att sålla bland all information, så därför ville jag skapa en komplett guide för föräldrar och släktingar.

köp kursen
Arrow Icon
Du kanske också gillar
Mina Webbkurser Logotyp 2
©Mina Webbkurser, 2024. All rights reserved.
Sida skapad med ❤ av Ila Lassfolk